Svar på en kommentar!

Jag har en doggoargentino som är allergisk. De tog biopsier men kunde bara konstatera att hon är allergisk men inte mot vad. Så jag kanske ska försöka med vegetarisk mat till henne också. Hur upptäckte ni att er hund var allergisk? Jag tar emot alla råd som vi kan få.

Svar:
Det var samma för oss, veterinären kunde inte konstatera vad han var allergist mot men sa att det skulle kunna vara köttet i fodret som han inte tål. Så vi gick på en provdiet i 8 veckors tid för att se om han blev helt fri från symtomen. Vilket han blev, och då fortsatte vi bara med fodret och jag kan verkligen rekomendera er att låta er Dogo gå på provdiet i 8 veckor, dvs med Purina Canine HA Formula. Men fråga gärna vad din veterinär tycker, det skadar ju absolut inte att testa.

Detta fodret innehåller stärkelse, hydrolyserad sojaproteinisolat, vegetabilisk olja,kalciumfosfat, delvis hydrerad rapsolja konserverade med TBHQ, cellulosapulver, majsolja, kaliumklorid, gronsaker tandkött (gummi arabicum, gurarkärnmjölk), kolinklorid, DL-metionin, salt, magnesium oxid, lecitin, taurin, zinksulfat, järnsulfat, vitamin E tillägg, mangan sulfat, niacin, kalciumkarbonat, vitamin A komplettera, koppar sulfat, kalcium pantothenate, tiamin mononitrat, riboflavin komplettera, vitlök olja, Vitamin B-12 komplettera, pyridoxin hydroklorid, folsyra, vitamin D-3 komplettera, kalciumjodat, biotin, menadion natrium bisulfite komplex (källa av vitamin K-aktivitet), natriumselenit.

Hoppas du är nöjd med svaret, och berätta gärna hur det gick sedan!! :) Lycka till.

//Emely & Buddah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


















bloglovin
RSS 2.0